Spring til indhold
Home » Blog » Oplevelser på første etape af Hærvejen

Oplevelser på første etape af Hærvejen

Jeg vil gerne dele mine oplevelser på første etape af Hærvejen samt mine tanker og refleksioner fra min seneste vandretur langs Hærvejen fra Padborg til Rødekro. Det var en vandretur fyldt med spændende møder, dybe tanker og øjeblikke af frihed, og jeg vil gerne tage jer med på rejsen.

Landevejsridderen

En af de første oplevelser på første etape af Hærvejen fik jeg i en pause. På første dag tog jeg min første pause ved et bord, hvor en ældre herre sad. Han lignede en ægte ridder af landevejen. Vi begyndte at snakke om løst og fast, og det var en fornøjelse at høre hans historier. På et tidspunkt delte han en dyb refleksion med mig. Han fortalte, at han havde brugt en del penge på at oprette et testamente for at sikre, at hans elskede hund ville blive begravet med ham, når han forlod livet. Det rørte mig dybt og fik mig til at tænke over de valg, vi træffer i livet.

Hvordan vi vælger at leve, og hvilke mennesker og dyr vi vælger at have i vores liv. Det var en påmindelse om, hvor dyrebare vores forbindelser og vores valg er. Mødet med ham sidder dybt i mig, det er sådanne beretninger, der får mig til at tænke over, hvad der egentligt er et godt liv for hvem. Han virkede glad og tilfreds med hans tilværelse, en tilværelse jeg aldrig kunne forestille mig at have.

Første overnatning i det fri

Min første overnatning i shelteret gav mig ikke meget søvn. Det var en fantastisk oplevelse at lave mad i det fri. Mens jeg stod der og tilberedte min aftensmad, kunne jeg mærke en dyb forbindelse med naturen. Lugten af frisk luft og duften af maden gav mig en følelse af ro og tilfredshed. Det var et øjeblik, hvor jeg virkelig kunne sætte pris på de enkle glæder og den frihed, det giver mig.

Under mine to dages vandring stødte jeg ikke på andre vandrere. Det var en bemærkelsesværdig oplevelse at være alene på denne rejse uden at føle mig ensom. Tværtimod gav det mig en følelse af frihed. Jeg havde tid til at lade mine tanker vandre frit og fordybe mig i mine egne refleksioner. Det var en pause fra hverdagen, fra arbejde og familie, på den mest positive måde. Altså en mulighed for at genopdage mig selv og finde ind til kernen af, hvem jeg er.

Denne etape langs Hærvejen har været en øjenåbner for mig. Jeg har lært at værdsætte de små øjeblikke i livet og vælge mine forbindelser med omhu. Det har også lært mig vigtigheden af at lytte til mine egne behov og refleksioner. Det er i disse situationer, jeg virkelig føler mig i harmoni med mig selv.
Husk, du kan altid komme med ud at gå, læs mere her. Du kan læse mere om selve ruten her

Første etape på Hærvejen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *