Spring til indhold
Home » Blog » Er der sukker på toppen?

Er der sukker på toppen?

Nej det er der ikke, men der er virkelig en smuk udsigt.

Jeg vil gerne dele min oplevelse af en træningstur, jeg tog før min kommende vandretur på GR221-ruten på Mallorca. Turen fandt sted den 27. maj og strakte sig over ca. 8 km i smukke omgivelser, hvor jeg blandt andet stod på Sukkertoppen.

Startpunktet var ved Klostermølle, og jeg valgte at gå alene for at nyde naturen og finde indre ro. Undervejs stødte jeg på en enkelt løber, der krydsede min vej.
Landskabet var utroligt smukt, og jeg blev mødt med fantastiske udsigter under hele turen. Stierne var i god stand, og der var flere muligheder for at tage pauser og bare nyde omgivelserne.
Jeg fandt også vandkilder på vejen, hvor jeg der kunne tankes op. Det var virkelig rart at have adgang til vand langs ruten, især i det varme vejr.
Jeg blev positivt overrasket over, at der ikke var noget skrald nogen steder. Det var dejligt at se, at naturen var respekteret og holdt ren.


Under min tur brugte jeg AllTrails-appen, som var en stor hjælp. Den guidede mig på rette vej og sikrede, at jeg ikke gik forkert. Jeg kan virkelig anbefale at bruge denne app, især hvis du er ny på ruten eller ønsker ekstra sikkerhed undervejs.
Hvis du er interesseret, kan du finde flere af mine vandreture på AllTrails under brugernavnet “Signaturen.dk Coaching”. Jeg opfordrer dig til at følge mig på både Facebook og Instagram, hvor jeg ind imellem deler videoer fra mine ture.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til mine indlæg, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg elsker at få feedback og interagere med andre natur- og vandreentusiaster.
Hvis du vil læse mere om Sukkertoppen, så er denne side god.
Træner du også bakker? Så læs mit indlæg fra Egtvedpigens Fodspor
Alt i alt kan jeg kun anbefale denne tur, også selvom du ikke træner til GR221-ruten på Mallorca. Det er en behagelig oplevelse med smukke omgivelser, gode stier og en mulighed for at finde ro og tage en pause fra den travle hverdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *